Συνάντηση ΣΕΑ συνταξιούχων με τον πρωθύπουργο.

                    

                                                             Αθήνα 18 Ιούλη 2022

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρωθυπουργός, που η κυβέρνησή του δεν βρίσκει λεφτά για να δώσει τα αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχους, δεν βρίσκει λεφτά για να επιστρέψει τα δώρα και τις επικουρικές, δεν βρίσκει λεφτά για να αποδώσει  στους συνταξιούχους το 0,5% του ΑΕΠ που τους χρωστάει από το 2020, δεν βρίσκει τα παρακρατημένα λεφτά για τις οικονομικές ανάγκες των συνταξιουχικών οργανώσεων και τα επίσης παρακρατημένα λεφτά των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ για θεραπευτικό τουρισμό, δεν βρίσκει και μία ώρα ελεύθερο χρόνο για να συναντήσει την αντιπροσωπεία των συνδικάτων των συνταξιούχων για τρίτη συνεχή χρονιά και φορά!!!

Η απαράδεκτη, κατακριτέα και προσβλητική αυτή συμπεριφορά του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης συνολικά προς τους συνταξιούχους όλης της χώρας προϊδεάζει για τις ψεύτικες υποσχέσεις που θα ακούσουμε στο επόμενο προεκλογικό διάστημα από τη ΔΕΘ, από τα μπαλκόνια, από τα μικρόφωνα των συγκεντρώσεων και των καναλιών.

Δεν θα μείνει όμως αναπάντητη. Οι συνταξιούχοι δεν ξεχνάμε, κρίνουμε, βγάζουμε συμπεράσματα και αποδίδουμε στους «καισαρίσκους» τα δέοντα. Οι αγώνες μας, η συνέχιση της δράσης μας, η ασταμάτητη διεκδίκηση των ληστευθέντων από τις συντάξεις μας θα αποτελεί τη μόνιμη απάντηση στις αντιλαϊκές- αντισυνταξιουχικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων και των κομμάτων, που μας έφεραν στη δύσκολη αυτή κατάσταση.

                       ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ