Συλλαλητήρια για το Πολυνομοσχέδιο

Μαζικά πήραν μέρος  τα μέλη του Συλλόγου μας στα συλλαλητήρια που οργάνωσαν συνδικαλιστικές οργανώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη,  ως μια  πρώτη μαχητική απάντηση στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση, παίρνοντας τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ,  χτυπά τις συλλογικές συμβάσεις καθώς και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών και με συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα», «σωματεία ταξικά & όχι της κυβέρνησης και των εργοδοτών» ξεκίνησε η πορεία στους δρόμους της Αθήνας, όπου μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας με σατυρικό δρώμενο της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ο πρόεδρος του ΣΕΒ να δίνει εντολές στους κ.κ. Αχτσιόγλου και Βρούτση, καθώς και τον «πάντα πρόθυμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του» πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

Στη συνέχεια η πορεία κατέληξε στη Βουλή, όπου και διαλύθηκε ανανεώνοντας  το αγωνιστικό ραντεβού για την απεργιακή κινητοποίηση της  24ης Σεπτεμβρίου και απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στα Προπύλαια, ώρα 10.30.