Συγκέντρωση Συνταξιούχων στις 8 Μάρτη και πορεία στο Υπ. Εργασίας

Συνάδελφοι,

Μπροστά στη νέα επίθεση στις συντάξεις που η κυβέρνηση ετοιμάζει με τον επανυπολογισμό των συντάξεων και την περικοπή της «προσωπικής διαφοράς», την φορολογική επέλαση στο εισόδημά μας, οι συνταξιούχοι απαντάμε με νέες κινητοποιήσεις. Λέμε όχι στον επανυπολογισμό, όχι στις περικοπές, όχι στη φοροληστεία. Διεκδικούμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στη συνείδησή μας ότι μας έχει αφαιρεθεί. Δεν πέφτουμε στην παγίδα των διάφορων προπαγανδιστών για ανοχή της κατάστασης αυτής μέσω της κατάθεσης αιτήσεων στα ταμεία και αγωγών στα δικαστήρια, που παραπέμπουν τη «λύση» των προβλημάτων στο άγνωστο μέλλον.

Απαιτούμε την άμεση επιστροφή των παράνομα και καταχρηστικά, «κατά λάθος» παρακρατηθέντων εισφορών μας, μετά τον επανυπολογισμό των συντάξεων, με πολιτική απόφαση και εντολή της κυβέρνησης προς τα ταμεία να προχωρήσουν στην καταβολή τους. Κάθε άλλη διαδικασία θα αποτελεί καθαρή προσπάθεια της κυβέρνησης να κωλυσιεργήσει, να καθυστερήσει, να πετύχει την παγίωση της λογικής «ότι χάσατε ή σας πήραμε δεν πρόκειται να επιστραφεί».

Στην κατεύθυνση αυτή η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιούχων αποφάσισε την οργάνωση Παναττικής συγκέντρωσης την Πέμπτη 8 Μάρτη, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθν. Αντίστασης (Δημαρχείο Αθήνας) και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας, με στόχο την προβολή και διεκδίκηση των απαιτήσεων και αιτημάτων μας στον υπουργό.

Σας καλούμε όλους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση των συνταξιούχων. Με αποφασιστικότητα στο δίκιο μας θα πετύχουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Σ.Ε.Α ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8/3/2018 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 10 πμ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο