Παναττικό Συλλαλητήριο 27 Μάρτη

Αθήνα 21 Μάρτη 2019

 

                            Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συνάδελφοι

 

Συνεχίζοντας τις αγωνιστικές δράσεις μας και στο 2019 προχωράμε, με απόφαση της ΣΕΑ, στην οργάνωση και πραγματοποίηση νέου Παναττικού Συλλαλητηρίου στις 27 Μάρτη, Τετάρτη, ώρα 10.30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Έχουν ήδη προηγηθεί αντίστοιχες κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα, Πάτρα κ.α.

Η συγκέντρωση θα προβάλλει τη διεκδίκηση του συνόλου των αιτημάτων μας, συνταξιοδοτικών και υγείας, από τα οποία δεν υποχωρούμε. Η αγωνιστική παρεμπόδιση της περικοπής της προσωπικής διαφοράς, μας δίνει περισσότερο κουράγιο να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο σύγκρουσης με την κυβερνητική πολιτική.

Διεκδικούμε την πλήρη κατάργηση του ν. 4387/16, την απόδοση της 13ης και 14ης σύνταξης. Την επιστροφή όλων των παρακρατηθέντων, αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχους, χωρίς αιτήσεις και αγωγές. Να μη μειωθεί το αφορολόγητο.

Ταυτόχρονα διεκδικούμε ένα δημόσιο, καθολικό, δωρεάν σύστημα υγείας – περίθαλψης. Την άμεση χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό όλων των αναγκών των δημόσιων δομών, για να καλυφθούν οι ελλείψεις σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, σε σύγχρονο μηχανολογικό και τεχνικό εξοπλισμό, φάρμακα και αναλώσιμα. Να καταργηθεί κάθε δραστηριότητα των ιδιωτικών συμφερόντων και η εμπορευματοποίηση.

Η συγκέντρωση θα πορευτεί στο Μέγαρο Μαξίμου και θα απαιτηθεί να πραγματοποιηθεί η εκκρεμούσα από τον Δεκέμβρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και να συζητηθούν τα αιτήματα του υπομνήματος που έχουμε υποβάλει.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΑ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

 

Προσυγκέντρωση 10 πμ στη γωνία Κοραή και Σταδίου

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο