Πανατικό Συνταξιουχικό Συλλαλητήριο 27/3

Το Διοικητικό Συμβούλιο χαιρετίζει τις εκατοντάδες  μέλη του Συλλόγου που πήραν δυναμικά μέρος σήμερα στη μεγάλη παναττική συνταξιουχική συγκέντρωση που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων στην πλ. Κλαυθμώνος  με αιτήματα την άμεση απόδοση του

Δώρου Πάσχα στους συνταξιούχους, την άμεση κατάθεση τροπολογίας για τις συντάξεις χηρείας, την άμεση απόδοση, με πολιτική απόφαση, όλων των αναδρομικών.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης οι συνταξιούχοι, φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα, πραγματοποίησαν δυναμική πορεία στο μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντήσουν τον πρωθυπουργό και να του εκθέσουν τα αιτήματά τους, πράγμα που δεν έγινε κατορθωτό, καθόσον στη  συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ηρώδου Αττικού κλούβες της αστυνομίας είχαν φράξει το δρόμο, γεγονός που κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δ. Κουμπούρης.

Μπροστά στην μαχητικότητα των συνταξιούχων κλείστηκε τελικά συνάντηση αντιπροσωπείας  της ΣΕΑ με τον πρωθυπουργό το Σάββατο 30 Μάρτη στη 1 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου.