Να σταματήσει η δικαστική δίωξη των δυο φοιτητών

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Τετάρτη 10/9/2018 θα γίνει η δίκη των δυο νεολαίων φοιτητών που πρωτοστάτησαν στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας σωματείων και φοιτητικών οργανώσεων στο άγαλμα του Τρούμαν. Διαμαρτυρίας και καταγγελίας της πολιτικής πλήρους υποταγής της κυβερνητικής πολιτικής στις απαιτήσεις των ΗΠΑ, στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, για χάρη των σχεδιασμών της ντόπιας άρχουσας τάξης, που στοχεύει στην συμμετοχή της στην λεία του μοιράσματος των αγορών και δρόμων διέλευσης του ορυκτού πλούτου της περιοχής. Η συγκέντρωση χτυπήθηκε άγρια από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που υπερασπίστηκαν με τη βία σε βάρος των διαδηλωτών την ακεραιότητα του αγάλματος του δολοφόνου Τρούμαν, ενώ συνέλαβαν τους νεολαίους, στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις για μια σειρά ανυπόστατα αδικήματα, που επισύρουν βαριές ποινές.
Απαιτούμε την άμεση παύση κάθε δίωξης και την απαλλαγή των αγωνιστών νεολαίων από κάθε κατηγορία, για την δράση τους ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τους ιμπεριαλιστές.
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δικαζόμενους νεολαίους την Τετάρτη το πρωί, ώρα  9 πμ  στα δικαστήρια της  Ευελπίδων (κτίριο 7).

Το Διοικητικό Συμβούλιο