Για την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Χαιρετίζουμε την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας.Χαιρετίζουμε τους αγώνες που δίνουν η εργαζόμενη γυναίκα, η άνεργη, η αγρότισσα, η αυτοαπασχολούμενη, για την κατάργηση των διακρίσεων σε βάρος τους, για την κατάκτηση της ισοτιμίας τους και των δικαιωμάτων τους στην εργασία, στην προστασία της μητρότητας από το κράτος, την κοινωνική και προσωπική τους ζωή και που τους τα στερεί ο ανταγωνισμός των επιχειρηματικών ομίλων, τα «θέλω» του κεφαλαίου.

Χαιρετίζουμε τη γυναίκα συνταξιούχο, την απόμαχο της δουλειάς, και τους αγώνες που δίνει για να έχει τη ζωή που της αξίζει μετά από τόσα χρόνια εργασίας, με αξιοπρεπή σύνταξη που να καλύπτει τις ανάγκες της, με δωρεάν κι ολοκληρωμένη περίθαλψη, με επαρκείς παροχές πρόνοιας. Καταγγέλλουμε όσους προσπαθούν να διασπάσουν το εργατικό κίνημα διαχωρίζοντας τα δυο φύλλα.

Άνδρες και γυναίκες, θύματα όλοι της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που εξαθλιώνει τις ζωές μας, δεν συμβιβαζόμαστε με την εκμετάλλευση και την καταπίεση.

Ενώνουμε αγωνιστικά τις δυνάμεις μας ενάντια στις κυβερνήσεις, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., που «σπέρνουν» τον πόλεμο, και την προσφυγιά, μετατρέποντας τη χώρα μας σε πολεμικό στόχο και μια απέραντη φυλακή ξεριζωμένων ψυχών χάριν της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.

Σήμερα οι τεράστιες επιστημονικές δυνατότητες και οι νέες τεχνολογίες μπορούν να εξασφαλίσουν σε όλους, γυναίκες και άνδρες τη ζωή που μας αξίζει με σύγχρονα δικαιώματα  και αυτό μόνο με συλλογική δράση και αγωνιστική διεκδίκηση μπορούμε  να κατακτήσουμε.

Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε τα μέλη μας, γυναίκες και άντρες, να τιμήσουν αγωνιστικά την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μάρτη 2020, στις 11 π.μ., στο Σύνταγμα.