Ενημερωτική Συγκέντρωση για τις Εξελίξεις στην περιοχή 26/4/2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή συναδέλφων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/4, στα γραφεία του Συλλόγου-αίθουσα συγκεντρώσεων- η ενημερωτική συγκέντρωση που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογός μας με την ΕΕΔΥΕ για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τη Μεσογείου και τους κινδύνους που εγκυμονεί για τη χώρα μας.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Αντωνίου ο οποίος έδωσε στη συνέχεια το λόγο στον Ν. Παπαναστάση μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Ο Νίκος Παπαναστάσης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας, Βαλκάνια, Τουρκία, Μεσόγειο, στην πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας & Γαλλίας στη Συρία και στις τελευταίες εξελίξεις στην κοντινή μας Συρία αλλά και παγκόσμια. Επίσης στις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που με την εμπλοκή της σ’ αυτό το κουβάρι των εμπόλεμων (με τη συμμετοχή των αμερικανονατοϊκών βάσεων στη χώρα μας) εκθέτει το λαό μας σε πιθανούς κινδύνους, αλλά και στα άλλα πολιτικά κόμματα που σιγοντάρουν την  Κυβέρνηση σ’ αυτή της την πολιτική.

Επίσης αναφέρθηκε, ιδιαίτερα στο βάρος που πέφτει στους φίλους της ειρήνης και σε κάθε συνάδελφο, για την ενημέρωση του κόσμου και την οργάνωση της αντίστασής του.

Μετά το πέρας της παρουσίασης ο λόγος δόθηκε στους παρόντες σναδέλφους που έκαναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις στις οποίες και δόθηκαν απαντήσεις από τον εισηγητή, ολοκληρώνοντας έτσι την εκδήλωση-συζήτηση.