Χαιρετισμός της Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου στην Παγκόσμια Συνάντηση Γυναικών της Παγκ. Συνδ. Ομοσπονδίας-ΠΣΟ

Αγαπητές σύνεδροι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Παν. Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ σας καλωσορίζουμε και σας απευθύνουμε θερμό ταξικό αγωνιστικό χαιρετισμό.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εργασίες του διήμερου meeting  στη χώρα μας, όπως επίσης ευχόμαστε κάθε  επιτυχία στον αγώνα που δίνετε για την υλοποίηση των στόχων της παγκόσμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης στο χώρο των γυναικών.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο δύσκολος ταξικός αγώνας που διεξάγετε στο σημερινό αρνητικό συσχετισμό που υπάρχει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι  αφορά στην κατάκτηση δικαιωμάτων και απελευθέρωση όχι μόνο των γυναικών αλλά του συνόλου της εργατικής τάξης από την βάρβαρη καπιταλιστική εκμετάλλευση.

Ο Σύλλογος μας ως κομμάτι του ταξικού εργατικού κινήματος του ΠΑΜΕ, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες για όλη την εργατική τάξη της χώρας από την κυβερνητική πολιτική και ιδιαίτερα του ορατού πια κινδύνου μιας γενικευμένης ιμπεριαλιστικής αντιπαράθεσης και μεγαλύτερης πολεμικής ανάφλεξης στην περιοχή μας, προσπαθεί να αναπτύξει αγωνιστική δράση στο χώρο των συνταξιούχων στις ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ και γενικότερα, πρωτοστατώντας στην οργάνωση κινητοποιήσεων, όπως η αυριανή μας κινητοποίηση για την επαναχορήγηση των επικουρικών συντάξεων  στους συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας που παράνομα και καταχρηστικά διέκοψαν.

Όπως όλο το ταξικό κίνημα στη χώρα μας, στοχεύουμε και εμείς,  μέσα από την αγωνιστική δράση του Συλλόγου μας στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος στο χώρο των συνταξιούχων, στον απεγκλωβισμό τους  από τον εφησυχασμό, τη  μοιρολατρία και την απογοήτευση, στη στροφή σε αγωνιστική, ταξική κατεύθυνση, τη μόνη κατά τη γνώμη μας αναγκαία συνθήκη για την απελευθέρωση του Ανθρώπου.

Καλή δουλειά και κάθε επιτυχία.