ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

                                                                                                                     6/10/2021  

                                                                                                                                                                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ . ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

Ο φασισμός δεν θα περάσει. Η ποινική καταδίκη για την εγκληματική δράση της είναι ταυτόσημη με την απόλυτη καταδίκη στη συνείδηση του λαού, των εργαζομένων, της νεολαίας.
Στην προσπάθεια των φασιστικών ομάδων να εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο, για να τρομοκρατήσουν το λαό και τη νεολαία, να προετοιμάσουν τα νέα δολοφονικά χτυπήματά τους, θα απαντήσουμε με οργανωμένη λαϊκή, εργατική, νεολαιίστικη αντεπίθεση.

Αν η κυβέρνηση, ανοιχτοί ή μισοκρυμένοι φασιστικοί κύκλοι στο εσωτερικό της, το κράτος, τα αφεντικά θέλουν να τους ξαναβγάλουν από τις σπηλιές τους και τα σκοτάδια για να χτυπήσουν το οργανωμένο εργατικό, νεολαιίστικο κίνημα, τους πρωτοπόρους της λαϊκής δράσης, να ξέρουν πως τα σχέδιά τους θα αποτύχουν.

Αν νομίζουν πως έτσι θα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν της εργατική τάξη και τη νεολαία, να εμποδίσουν τη δράση τους που αναπτύσσεται ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, την εργοδοτική ασυδοσία, ενάντια στους αντεργατικούς νόμους, στους νόμους για φίμωση και υποταγή του φοιτητικού και μαθητικού κινήματος, που ήδη πετιούνται στα σκουπίδια και πάλι θα γνωρίσουν την ήττα. Το εργατικό κίνημα, η νεολαία, ο λαός με το ισχυρό αντιφασιστικό αίσθημα δεν φοβούνται τους φασίστες.

Απαντάμε με δυναμικές αντιφασιστικές κινητοποιήσεις. Καλούμε όλους τους συνταξιούχους της Αττικής στη συγκέντρωση των συνδικάτων και μαζικών φορέων την Πέμπτη 7 Οκτώβρη 7 μμ στο Σύνταγμα (προσυγκέντρωση στις 6.30 στην Ομόνοια.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

                                   ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ