Αναβολή εκδρομής στις Δαλματικές Ακτές

Συνάδελφοι,

Η κατάσταση που διαμορφώνεται  τόσο στη χώρα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο, σχετικά  με την ύπαρξη και εξάπλωση  της επιδημίας του κορονοϊνού, δημιουργεί νέα δεδομένα σε σχέση με την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης για τις 28 Μάρτη εκδρομής του Συλλόγου στις Δαλματικές Ακτές.

Στόχος του Συλλόγου μας  είναι η πραγματοποίηση της εκδρομής, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία κανενός από τους  εκδρομείς.

Με γνώμονα λοιπόν,  την απόλυτη ασφάλεια και υγεία όλων των συμμετεχόντων στην εκδρομή, προχωράμε στην αναβολή πραγματοποίησης της εκδρομής  για το μήνα Ιούνιο 2020, εφόσον βέβαια το ως άνω διάστημα θα έχει εκλείψει παντελώς η επιδημία του κορονοϊού.

Φυσικά και γνωρίζουμε ότι η κατάσταση αυτή δημιουργεί σε συναδέλφους  τόσο ανησυχία,  όσο και πιθανή  αλλαγή του οικογενειακού προγραμματισμού που μπορεί να δημιουργεί δυσχέρεια συμμετοχής στην εκδρομή.

Θέλουμε να βεβαιώσουμε όλους τους συναδέλφους  ότι τα χρήματά τους είναι απόλυτα διασφαλισμένα και στο ακέραιο.

Αν κάποιος συνάδελφος, για οποιοδήποτε λόγο, θέλει να ακυρώσει τη συμμετοχή του στην εκδρομή, μπορεί να το δηλώσει στο Σύλλογο και στους συναδέλφους Δ. Βασιλόπουλο και Ι. Αθανασίου στα τηλέφωνα 210-5240280, 6972037007, 6948304510 και να παραλάβει την επομένη  τα χρήματά του ή να του κατατεθούν στο λογαριασμό του.