Παίρνουμε μαχητικά μέρος στα συλλαλητήρια στίς 26/2/22

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Στις 26 Φλεβάρη οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, η νεολαία των σχολείων και των ΑΕΙ έχουμε αγωνιστικά ραντεβού στις πόλεις, όπου έχουν αποφασιστεί εργατικές- λαϊκές συγκεντρώσεις, με τις οποίες διεκδικούμε την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας, τις λύσεις υπέρ του λαού που είναι αναγκαίες για την επιβίωσή μας.

Για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, τη χρηματοδότηση της δημόσιας παιδείας, την ουσιαστική αύξηση του μισθού, της σύνταξης. Για να μπει φρένο στις απολύσεις, στην κυβερνητική αδιαλλαξία, στην απληρωσιά, στην αυθαιρεσία των μεγαλοεργοδοτών. Για την επιβίωση των μικρών αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων. Για να αντέξουμε απέναντι στην ακρίβεια, στις εξοντωτικές αυξήσεις στο ρεύμα και την ενέργεια.

Οι συνταξιούχοι ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του εργατικού κινήματος και της ΣΕΑ. Θα δώσουμε και πάλι το δυναμικό, αγωνιστικό μας «παρών». Ο σύλλογός μας καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος σε όλες τις συγκεντρώσεις. Στην Αθήνα θα γίνει προσυγκέντρωση των συνταξιουχικών οργανώσεων στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11.15 πμ και η συγκέντρωση στις 12 μμ στο Σύνταγμα.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

                   ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ