Δελτίο τύπου για κινητοποιήσεις 17-18 Μάη

Χαιρετίζουμε τη μαζική, συμμετοχή των συναδέλφων μελών μας στις διήμερες πανελλαδικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ταξικού κινήματος και των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, ενάντια στο 4ο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καταδικάζει τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση, τα δε παιδιά και εγγόνια μας σε μόνιμη εργασιακή περιπλάνηση χωρίς εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Με την αγωνιστική μας στάση δείξαμε για άλλη μια φορά πως δεν νομιμοποιούμε ούτε αυτό το μνημόνιο, όπως άλλωστε και κανένα από τα προηγούμενα. Ότι δεν παραιτούμαστε από τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανατροπή των αντιλαϊκών-αντεργατικών πολιτικών και τη διεκδίκηση και αποκατάσταση όλων των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων που μας έκλεψαν και με τα τέσσερα μνημόνια. Απαιτούμε το επίπεδο ζωής που μας αξίζει και επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου.

Παίρνουμε μέρος στις τρεις μεγάλες κινητοποιήσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων που θα γίνουν:

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στις 13/6, ώρα 11.00 στο Άγαλμα ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (Συντ/χοι Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας & Ηπείρου).

Στην ΑΘΗΝΑ στις 15/6, ώρα 10.00 στην Πλατεία ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (Συντ/χοι από Στερεά Ελλάδα, Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησο & Αττική).

Στην ΚΡΗΤΗ στις 21/6, ώρα 10.30 στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτου στο ΡΕΘΥΜΝΟ.

Καλούμε όσους συναδέλφους παραμένουν ακόμη «στον καναπέ» και την αδράνεια, που τους έχουν οδηγήσει οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες να σκεφτούν τον καιάδα που οδηγούν εμάς και τα παιδιά μας αυτές οι αντιλαϊκές πολιτικές. Τους καλούμε να πλαισιώσουν το Σύλλογο, να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις που οργανώνει το αγωνιζόμενο συνταξιουχικό κίνημα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο