Ξανά στους δρόμους οι συνταξιούχοιΠανελλαδική συγκέντρωση στις 24 Νοέμβρη στην Αθήνα

Σε νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων μέσα στον Νοέμβρη προχωρούν οι συνταξιούχοι με τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, που προτάσσουν τις δίκαιες διεκδικήσεις τους. Στο πλαίσιο αυτό η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) οργανώνει πανελλαδική συγκέντρωση στις 24 Νοέμβρη στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12 το μεσημέρι.

Αντίστοιχα θα οργανωθούν περιφερειακές συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας, ενώ στην Αττική η συγκέντρωση των συνταξιούχων θα γίνει στις 14 Νοέμβρη στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), στις 10.30 π.μ.

Τις επόμενες μέρες για την επιτυχία των κινητοποιήσεων οι συνταξιούχοι προχωρούν σε περιφερειακές συσκέψεις των σωματείων τους σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα: Τη Δευτέρα 23/10 στην Αλεξανδρούπολη (10.30 π.μ., Επιμελητήριο) τα σωματεία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Την Τρίτη 24/10 στις Σέρρες, τα σωματεία Κεντρικής Μακεδονίας. Την ίδια μέρα στην Πάτρα (10.30 π.μ., αίθουσα του Εργατικού Κέντρου) τα σωματεία Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς. Την Τετάρτη 25/10 στην Αρτα (10.30 π.μ., Εργατικό Κέντρο) τα σωματεία Αιτωλοακαρνανίας και Ηπείρου.