Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός

Αθήνα 1 Ιούνη 2023

                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            

Μέσα στην προεκλογική περίοδο, οι άρπαγες της λαϊκής στέγης δεν διατάζουν, δεν σταματούν ούτε μέρα την επιδρομή σε βάρος των λαϊκών κατοικιών και νοικοκυριών. Οι εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις αποτελούν ένα τεράστιο πεδίο κερδοφορίας, που τα κόμματα του κεφαλαίου, αφού το έστρωσαν με νομικά χαλιά για την εξασφάλιση της ληστείας, στην προεκλογική τους προπαγάνδα αυτής της περιόδου παραλείπουν τελείως κάθε αναφορά,

Λογαριάζουν όμως χωρίς το λαϊκό κίνημα, που έχει ορθώσει ένα τείχος υπεράσπισης των ανθρώπων, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Κίνημα που στην πράξη «τα σώζει», όπως αποδείχνουν οι καθημερινές παρεμβάσεις ενάντια στις απόπειρες για κατασχέσεις και εξώσεις, που υποχρεώνουν τους εκπρόσωπους των κορακιών σε συμβιβασμούς.

Το εργατικό- λαϊκό κίνημα με όσες δυνάμεις διαθέτει ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις οικογενειών, ενεργοποιεί την λαϊκή αλληλεγγύη και ευαισθησία υποστήριξής τους. Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξε το λαϊκό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», που δεν μπόρεσαν να το σβήσουν ή να το ακυρώσουν εκείνοι που το καπηλεύτηκαν για τις βρώμικες πολιτικές σκοπιμότητές τους.

                      ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ