Δημοτική Αρχή Πάτρας: Μαζί παλεύουμε για Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα! – Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη 26 Ιούλη

Αθήνα 24 Ιούλη 2022

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζουμε για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή μας στον Πατραϊκό λαό και στην αγωνιστική δημοτική αρχή του, στην προσπάθεια που κάνουν για να αποσπάσουν από την κυβέρνηση τα απαραίτητα κονδύλια για την μισθοδοσία των εργαζομένων, που με δικαστικές αποφάσεις παρέμειναν στις εργασίες τους σε υπηρεσίες του δήμου.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, που επιχειρεί να φορτώσει στις πλάτες του λαού της Πάτρας το μισθολογικό βάρος, που είναι αποκλειστικά δική της υποχρέωση να καλύψει. Τα δικαιώματα των εργαζομένων, η εργασία τους δεν μπορούν να μετατρέπονται σε εργαλείο της κυβέρνησης, που θέλει να γονατίσει οικονομικά τον Δήμο Πατρέων, οδηγώντας τον στην αδυναμία να υπηρετήσει τα λαϊκά συμφέροντα των πολιτών του. Απαιτούμε να ικανοποιήσει τώρα όλα τα αιτήματα της δημοτικής αρχής.

 Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που οργανώνει η δήμος Πάτρας την Τρίτη 26/7/2022 στο Σύνταγμα στις 11 πμ.

                      ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ