Δελτίο Τύπου για τους πλειστηριασμούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζοντας τον αντιλαϊκό, αντιδημοκρατικό της κατήφορο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  κατέθεσε χτες τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων αντιδρούν-εμποδίζουν τη διενέργεια πλειστηριασμών και την τιμωρία τους με φυλάκιση 3 έως 6 μηνών.

Πιστή στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων κεφαλαίου-τραπεζιτών, λίγες ημέρες μετά την επιχείρηση κατάργησης του δικαιώματος της απεργίας και  μόλις μία ημέρα μετά την δημόσια κοροϊδία του Ελληνικού Λαού από την τηλεόραση, με τη δήθεν «συμφωνία κυρίων» με τους τραπεζίτες για την προστασία της πρώτης κατοικίας, εντείνει την καταστολή ενάντια στο εργατικό- λαϊκό κίνημα.

Έτσι,  προκειμένου να προστατεύσει και διασφαλίσει την κερδοφορία των τραπεζικών και επιχειρηματικών ομίλων δίνει τη λαϊκή κατοικία «βορρά» στα κοράκια, όπως ο ίδιος ο κος Τσίπρας αποκαλούσε τους τραπεζίτες και τα funds.

Τα λαϊκά στρώματα δεν είναι μπαταχτσήδες. Είναι οι δικές τους κυβερνητικές αντιλαϊκές, αντεργατικές πολιτικές που εξαθλίωσαν τα λαϊκά στρώματα, που έκαναν «κόκκινα» τα δάνεια για τη λαϊκή κατοικία, που οδηγούν στην οργανωμένη υπεράσπισή της.

Απαιτούμε πλήρη νομική κατοχύρωση προστασίας της λαϊκής κατοικίας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Ι. Αντωνίου                                                                  Χρ. Τσάρα