Δελτίο τύπου για χαλυβουργούς

ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ; 

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, σκόπιμη και τρομοκρατική απόφαση των απεργοσπαστών δικαστών στους καταδικασθέντες χαλυβουργούς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ! Την ημέρα της Πανελλαδικής απεργίας (9/4) και λίγες μέρες πριν τη Πρωτομαγιά, το σύστημα έδειξε τα δόντια του, σε όποιον αγωνίζεται ενάντια στη άγρια εκμετάλλευση και στα συμφέροντα της εργοδοσίας, όπως οι χαλυβουργοί του Ασπροπύργου που επί 9 μήνες με την απεργία τους συγκέντρωσαν το θαυμασμό και τη συμπαράσταση των εργατών όλου του κόσμου! 
Ζητούμενο για το σύστημα εκμετάλλευσης ήταν και είναι να «σπάσει» κάθε απεργία! Γι αυτό πρέπει να σταλούν οι απεργοί στα σίδερα και η απεργία στο απόσπασμα – Το «κακό παράδειγμα» για τη Δικτατορία του κεφαλαίου, πρέπει να συντριβεί!
Το καπιταλιστικό σύστημα δεν ανέχεται τους αγώνες της εργατικής τάξης και επιδιώκει τα «κεφάλια μέσα και στο γύψο». Έτσι και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» εντάσσεται στους μηχανισμούς «νόμος και τάξη». 
Ας το πάρουν χαμπάρι, κανενός είδους τρομοκρατία δεν πρόκειται να πτοήσει την εργατική τάξη και την πρωτοπορία της να ανατρέψει αυτό το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που επιτρέπει σε μια «χούφτα» καπιταλιστών να ζει από τη δουλειά και σε βάρος δισεκατομμυρίων ανθρώπων!
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και συμπαράσταση μας στους καταδικασθέντες χαλυβουργούς όπως κάναμε και στις 270 μέρες του ηρωικού αγώνα τους και, να είναι σίγουροι κεφάλαιο, κυβέρνηση και όλοι οι μηχανισμοί του συστήματος ότι:

Το δίκιο είναι με το μέρος τους, κανείς δεν μπορεί να πισωγυρίσει τον αγώνα τους και να σταματήσει τη ταξική πάλη.

                         

Το Διοικητικό Συμβούλιο