Ανακοίνωση για τους Πληστειριασμούς & τις Κατασχέσεις

Συνάδελφοι,

Το πρόβλημα των κατασχέσεων των σπιτιών των λαϊκών οικογενειών με τους πλειστηριασμούς για χρέη και αδυναμία ανταπόκρισης στις υποχρεώσεις  είτε προς τις τράπεζες, είτε προς το δημόσιο (εφορία, ταμεία κλπ) απασχολεί ήδη χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Η κυβέρνηση βάζοντας σε εφαρμογή τα μέτρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προσπαθεί να εμποδίσει την δράση του κινήματος για την αποτροπή των πλειστηριασμών.

Το ΠΑΜΕ πήρε απόφαση να το αναδείξει  και να πάρει μέτρα αντιμετώπισής του. Συστήνει δική του επιτροπή που θα δίνει στους ενδιαφερόμενους γνωμοδοτική βοήθεια από δικηγόρους, ενώ καλεί τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές να φτιάξουν δικές τους ομάδες  δράσης, που θα παρεμβαίνουν σε περιπτώσεις πλειστηριασμών και κατασχέσεων.

Ο Σύλλογός μας καλεί τα μέλη του και όλους τους συνταξιούχους που θα αντιμετωπίσουν τέτοιο πρόβλημα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας, με το ΠΑΜΕ ή τη λαϊκή επιτροπή της περιοχής τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του ΠΑΜΕ είναι : 210.3833786, 6974010107, 6939172374.