Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΕΤΕ

Ύστερα από αίτημα πολλών συναδέλφων  αναρτούμε στο site του Συλλόγου αυτούσια και ολόκληρη την κυβερνητική τροπολογία για το ΛΕΠΕΤΕ που κατατέθηκε και  ψηφίστηκε την τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής.

Έτσι και έχουν δίκιο οι συνάδελφοι, μπορεί ο καθένας να μελετήσει την τροπολογία, το περιεχόμενό της και τα αποτελέσματα που δίνει σε σχέση με το τι διεκδικούσαμε  με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που είχαμε  τα δυο και πλέον χρόνια, στο δρόμο, μπροστά στα Υπουργεία και  τη Διοίκηση της  ΕΤΕ, τις παραστάσεις και τις τροπολογίες που κατατέθηκαν για το ΛΕΠΕΤΕ.

Συνάδελφοι, ο Σύλλογός μας και το ταξικό εργατικό κίνημα έχει κατ΄επανάληψη δηλώσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να υποστείλει τη σημαία του αγώνα στα δίκαια αιτήματα των μελών μας, για όσα δικαιούμαστε και πολύ περισσότερο για όσα έχουμε πολλαπλά πληρώσει.

Βεβαίως, αξιολογώντας κάθε φορά, θα πάρουμε και το ελάχιστο που καταφέρνουμε, όμως πάει πολύ να ευχαριστούμε για το ελάχιστο αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια μας ενέπαιζαν μπαλάκι από «τον Άννα στον Καγιάφα» και με την τροπολογία αυτή απάλλαξαν για όλα τα επόμενα χρόνια την ΕΤΕ  από την υποχρέωση να καταβάλει ολόκληρη τη σύνταξή μας, χαρίζοντάς της πάνω από  πενήντα (50.000.000) εκατομμύρια ευρώ ετησίως, λεφτά δικά μας.

Δεν είναι λοιπόν σε σύγκρουση η κυβέρνηση και η ΕΤΕ. Μια χαρά «τα έχουν βρει», φορτώνοντας  τα δικά τους βάρη και υποχρεώσεις τους στις πλάτες όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων.

Ας μην τρέχουμε λοιπόν πριν μάθουμε την αντικειμενική αλήθεια, πίσω από αυτούς που, φορώντας τη «μαύρη» αγωνιστική τους προβιά «βγάζουν κραυγές», ακριβώς για να κρύψουν τα κυβερνητικά και εργοδοτικά συμφέροντα που κάθε φορά υπηρετούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

2019.06.07_2252-213_ΥΠΟΥΡΓ_Τροπολ_ΥΠ_Υγείας-Κύρωση_των_επιμέρους_συμβάσεων_για_τα_Έργα_V_και_VI_της_